El sindicat ha participat en l'elaboració del protocol de prevenció davant de la COVID-19

CCOO destaca la responsabilitat que ha demostrat la plantilla d'Affinity Petcare en la situació de pandèmia


Foto La Secció Sindical de CCOO a Affinity Petcare (Santa Margarida i els Monjos) ha treballat dur aquestes setmanes per garantir la seguretat de la plantilla i ho ha aconseguit: zero contagis i un deu en responsabilitat. Les treballadores i treballadors van entendre des del primer minut que calia extremar la seguretat i que havia d’informar de qualsevol símptoma.

Vídeo de Manuel Fortis, secretari d’Organització de CCOO a Affinity Petcare

CCOO ha participat en la definició del protocol d’actuació davant la pandèmia de la COVID-19, en el qual s’han incorporat mesures preventives tant individuals com col·lectives, s’han extremat les mesures d’higiene i s’han reorganitzat els horaris per evitar aglomeracions del personal. CCOO també ha col·laborat per buscar equips de protecció individual per a la plantilla.

També ha aconseguit que l’empresa pagués una prima a la plantilla per l’esforç i professionalitat que han demostrat durant les primeres setmanes de l’estat d’alarma.

Enllaç a la notícia de la federació estatal
18/05/2020

© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.