Un cop homologades les mascaretes quirúrgiques del projecte pilotat per SEAT ja es poden subministrar a la sanitat pública

CCOO valora l'exemple de solidaritat entre empreses, institucions i ciutadania que s'han prestat a col·laborar en projectes per donar resposta a les necessitats sanitàries


Foto CCOO valora l’exemple de solidaritat entre empreses, institucions i ciutadania que s’han prestat a col·laborar en projectes per donar resposta a les necessitats sanitàries.

La ràpida expansió de la COVID-19 ha generat una situació d’emergència sanitària que ha provocat la manca d’equips de protecció individuals (EPI) per als professionals de la sanitat pública i també per a les persones treballadores que desenvolupen la seva activitat professional en sectors que són essencials.

Davant d’aquesta situació, SEAT ha impulsat un projecte de fabricació de mascaretes quirúrgiques amb la col·laboració de part de la seva plantilla, un projecte al qual s’han sumat una quarantena de treballadores de Pronovias, l’Escola de Costura de l’Ajuntament de Martorell i un nombre importants de veïnes i veïns de les poblacions de Mollet, Martorell i Sallent, que cusen les mascaretes a casa seva.

Gràcies a la col·laboració i solidaritat de totes les empreses, entitats i persones que estan treballant sense descans en aquest projecte, s’estan produint 4.000 mascaretes quirúrgiques diàries. Una vegada han estat homologades ajudaran a pal·liar la falta d’EPI i a protegir el personal sanitari, així com també les persones que treballen als sectors essencials.

CCOO vol agrair a totes les empreses, entitats i persones que han col·laborat en aquest projecte i en d'altres de similars, i valora l’exemple de solidaritat i de corresponsabilitat social corporativa que ofereixen.


12/04/2020

© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.