L'ofensiva sindical de CCOO dona els seus fruits

Dos delegats de prevenció d'empreses auxiliars s'incorporen a la coordinadora de seguretat de la parada de Repsol


FotoGràcies a l'ofensiva sindical en matèria de prevenció i seguretat que CCOO d'Indústria estem duent a terme als polígons petroquímics de Tarragona, hem aconseguit incorporar dos delegats de prevenció d'empreses auxiliars a la coordinadora de seguretat de la parada de Repsol olefines i química 2019, que ha començat avui.

CCOO d'Indústria valorem molt positivament aquest fet, ja que era una demanda llargament reivindicada pel sindicat, que permetrà coordinar millor les mesures de seguretat  i activitat preventiva de les contractes de Repsol durant l'aturada de l'activitat per a fer tasques de neteja i manteniment de les instal.lacions de la petroquímica.

Fins ara, en la coordinació de seguretat de la parada de Repsol hi intervenien només els tècnics de prevenció de la principal i les seves auxiliars, però no hi havia una participació sindical en aquesta coordinadora. Una fita molt important per a nosaltres.

Precisament, aquesta és una de les qüestions que es van plantejar en la coordinadora de CCOO dels polígons petroquímics i que CCOO d'Indústria vam traslladar a la patronal AEQT, amb un resultat positiu.
01/10/2019

© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.