Amb aquest acord es culmina la signatura de tots els convenis del sector del cava

Signat el conveni col·lectiu del Grup Freixenet


Foto Aquest matí s’ha signat el Conveni col·lectiu de les empreses del Grup Freixenet, on CCOO té una representació de més del 95 % i ha liderat les negociacions. CCOO d’Indústria valora positivament el conveni acordat, ja que suposa la recuperació del poder adquisitiu dels treballadors i treballadores amb la implantació d’una tercera paga que quedarà consolidada l’any 2021.

El conveni té una vigència de quatre anys (2018-2021) i estableix un increment salarial d’un 2 % per a l’any 2018, amb caràcter retroactiu a l’1 de gener del mateix any. L’acord també estableix uns increments que repercutiran de manera lineal en el conjunt de la plantilla, amb la creació d’una tercera paga que s’abonarà el mes de setembre i que serà de 600 € el 2019, de 1.200 € el 2020 i de 1.950 € el 2021, que quedaran consolidats en les taules salarials del 2021.

Aquest acord garanteix la pau social a l’empresa i defineix un punt d’inflexió en les relacions socials i laborals a l’empresa. En aquest sentit, la nova direcció tindrà la complicitat de les treballadores i treballadors del Grup Freixenet per vetllar per la consecució dels objectius del conjunt de l’empresa i per l’expansió dels seus caves.

La Secció Sindical de CCOO del Grup Freixenet fa una crida a les institucions perquè s’avanci en la creació de la mesa sectorial del cava per  valorar els productes que es fan aquí, a més d’abordar conjuntament una estratègia industrial de futur que els ajudi a potenciar a nivell mundial la gran qualitat i varietat de les  produccions.
19/07/2019

© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.