Negociació col·lectiva

Principi d'acord sobre el Conveni de les indústries de l'oli de la província de Barcelona

En la darrera reunió de la comissió negociadora del Conveni de les indústries de l'oli de la província de Barcelona, celebrada el 15 d'octubre en format reduït, sindicats i patronal vam assolir un principi d'acord sobre el conveni per al període 2020-2021. En els propers dies sotmetre'm aquest preacord a la consideració de la comissió negociadora plenària i de la nostra representació i afiliació al sector.

més informació »


Bloqueig de les negociacions del Conveni estatal d'aliments compostos per a animals

Davant la situació de bloqueig per part de la patronal, que no es mou dels seus plantejaments, CCOO i UGT hem proposat que s'acordi un conveni de transició amb un increment salarial just, en línia amb allò acordat a l'AENC, i esperar que passi aquesta situació anòmala en què ens trobem immersos.

més informació »


Publicades al BOP les taules salarials del Conveni de pastisseria de Tarragona per al 2020

La revisió de les taules salarials per al 2020 del Conveni de pastisseria de la província de Tarragona s'ha publicat en el BOP de Tarragona de 7 de setembre de 2020.

més informació »


Publicat al BOP el Conveni de les indústries vínicoles de la província de Tarragona

El Conveni de les indústries vinícoles de la província de Tarragona per als anys 2019-2021 s'ha publicat al BOP de Tarragona de 7 de setembre de 2020.

més informació »


Publicades al BOE les taules salarials 2019 i 2020 del Conveni estatal de les indústries làcties

Les taules salarials definitives de 2019 i les taules salarials provisionals de 2020 del Conveni estatal de les indústries làcties i els seus derivats s'han publicat en el BOE número 183, de 3 de juliol de 2020.

més informació »


Publicat al BOE el Conveni estatal de farines panificables i sèmoles, així com les taules salarials 2019 i 2020

El Conveni estatal de farines panificables i sèmoles per alperíode 2019-2022 s'ha publicat en el BOE número 169, de 17 de juny de 2020. Les taules salarials definitives de 2019 i les provisionals de 2020 del conveni s'han publicat al BOE número 171, de 19 de juny de 2020.

més informació »


Publicat al DOGC el Conveni de preparats alimentaris i productes dietètics de Catalunya per al 2019

El Conveni col·lectiu de preparats alimentaris i productes dietètics per al 2019, signat el passat 28 de novembre per CCOO, UGT i l'Associació de Fabricants de preparats alimentaris especials i dietètics de Catalunya, s'ha publicat al DOGC número 8158, de 19 de juny de 2020.

més informació »


CCOO lamentem l'actitud de la patronal FEDIFAR en les negociacions, ja que menysprea les treballadors i treballadors del sector

Després d'un any i mig de negociacions, la situació actual no és sostenible, més tenint en compte que la majoria d'empreses del sector, sobretot les més grans, han acumulat beneficis en els últims anys, una situació que s'hauria de reflectir en els salaris de les plantilles. CCOO i els altres sindicats hem deixat clar a la patronal que les persones que treballen al sector estan fartes i faran valer els seus drets i, si cal, tornarem a convocar la vaga.

més informació »


Arrenquem amb força la negociació col·lectiva de 2020

CCOO d'Indústria de Catalunya hem començat a preparar amb força la negociació col·lectiva de 2020, que un any més afrontarem a l'ofensiva amb l'objectiu de continuar recuperant drets i poder adquisitiu i posar fi a la precarietat instal·lada als nostres sectors. Per això, des de finals de novembre i durant el mes de desembre hem convocat un intens calendari d'assemblees al conjunt del territori amb la nostra representació i afiliació per començar a definir les propostes de les plataformes reivindicatives dels convenis que hem de negociar l'any que ve.

més informació »


© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.