Negociació col·lectiva

Signat el Conveni de metal·logràfiques de Catalunya per als anys 2020-2021

CCOO fem una valoració positiva de l'acord, ja que finalment incorpora algunes de les demandes de la part social i garanteix els drets de les persones que treballen al sector en un moment d'incertesa per la crisi derivada de la pandèmia.

més informació »


Signat el Conveni del metall de la província Tarragona per als anys 2020-2021

Aquest dilluns, 1 de febrer, CCOO d'Indústria, UGT-FICA i les patronals APEMTA i ASTAVE hem signat el Conveni del metall de la província de Tarragona per als anys 2020-2021, en els termes del principi d'acord assolit el passat 9 de desembre, un acord que recull les principals reivindicacions de la part social per garantir l'estabilitat del sector i els drets de les persones que hi treballen en un moment d'incertesa, a causa de la crisi provocada per la pandèmia.

més informació »


Publicat al BOP el Conveni del metall de Barcelona 2020-2021

El text del Conveni per a indústria siderometal·lúrgica de la província de Barcelona per als anys 2020 i 2021, així com les taules salarials corresponents a aquests anys , s'han publicat en el BOP de Barcelona, de 26 de gener de 2021.

més informació »


CCOO valora positivament el principi d'acord sobre el Conveni del metall de Lleida

CCOO d'Indústria de Catalunya valora positivament el principi d'acord sobre el Conveni per a la indústria siderometal·lúrgica de la província de Lleida, assolit avui per la patronal FEMELL i els sindicats CCOO i UGT, ja que recull les principals reivindicacions plantejades per la part social.

més informació »


Signat el Conveni del metall de Barcelona 2020-2021

Aquest matí, els sindicats CCOO d'Indústria i UGT-FICA de Catalunya i la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM) han signat el Conveni col·lectiu per a la indústria siderometal·lúrgica de la província de Barcelona per als anys 2020 i 2021, en els termes del principi d'acord assolit el passat 25 de novembre. Es tracta d'un acord que garanteix l'estabilitat del sector en un moment d'incertesa derivada de la crisi sanitària causada per la pandèmia de la COVID-19.

més informació »


CCOO de Lleida ha signat aquest matí el conveni de pastisseries de Lleida

Aquest conveni feia set anys que no se signava, CCOO de Lleida valora molt positivament aquesta signatura perquè s'ha aconseguit desbloquejar una situació insostenible amb un conveni desfasat que perjudicava els treballadors i treballadores del sector.

més informació »


Signat el Conveni de xocolates, bombons i caramels de Girona per al 2020

Tenint en compte la incertesa de la situació actual i en un exercici de responsabilitat, les parts hem acordat una vigència d'un any, el 2020, i un increment salarial de l'1 % per a aquest any, per tal de garantir el poder adquisitiu de les persones que treballen al sector.

més informació »


CCOO valora positivament el principi d'acord sobre el Conveni del metall de Tarragona

El conveni recull les principals reivindicacions de la part social. Tindrà una vigència de 2 anys (2020-2021). En el capítol econòmic, el conveni estipula un increment salarial d'un 0,6 % per al 2020, amb efectes retroactius a 1 de gener, i un increment d'un 1,2 % per al 2021. A més, es prorroga la disposició transitòria que estableix que no hi haurà compensació ni absorció dels increments salarials.

més informació »


CCOO valora positivament el principi d'acord sobre el conveni del metall de Barcelona

Tenint en compte la incertesa de la situació actual, per la crisi derivada de la pandèmia de la COVID-19, CCOO d'Indústria està afrontant la negociació col·lectiva dels diferents convenis sectorials oberts fent un exercici de responsabilitat, però assegurant que les treballadores i treballadors d'aquests sectors no perden els seus drets davant les propostes de retallades que estan plantejant les patronals.

més informació »


Principi d'acord sobre el Conveni de les indústries de l'oli de la província de Barcelona

En la darrera reunió de la comissió negociadora del Conveni de les indústries de l'oli de la província de Barcelona, celebrada el 15 d'octubre en format reduït, sindicats i patronal vam assolir un principi d'acord sobre el conveni per al període 2020-2021. En els propers dies sotmetre'm aquest preacord a la consideració de la comissió negociadora plenària i de la nostra representació i afiliació al sector.

més informació »


Bloqueig de les negociacions del Conveni estatal d'aliments compostos per a animals

Davant la situació de bloqueig per part de la patronal, que no es mou dels seus plantejaments, CCOO i UGT hem proposat que s'acordi un conveni de transició amb un increment salarial just, en línia amb allò acordat a l'AENC, i esperar que passi aquesta situació anòmala en què ens trobem immersos.

més informació »


Publicades al BOP les taules salarials del Conveni de pastisseria de Tarragona per al 2020

La revisió de les taules salarials per al 2020 del Conveni de pastisseria de la província de Tarragona s'ha publicat en el BOP de Tarragona de 7 de setembre de 2020.

més informació »


Publicat al BOP el Conveni de les indústries vínicoles de la província de Tarragona

El Conveni de les indústries vinícoles de la província de Tarragona per als anys 2019-2021 s'ha publicat al BOP de Tarragona de 7 de setembre de 2020.

més informació »


Publicades al BOE les taules salarials 2019 i 2020 del Conveni estatal de les indústries làcties

Les taules salarials definitives de 2019 i les taules salarials provisionals de 2020 del Conveni estatal de les indústries làcties i els seus derivats s'han publicat en el BOE número 183, de 3 de juliol de 2020.

més informació »


Publicat al BOE el Conveni estatal de farines panificables i sèmoles, així com les taules salarials 2019 i 2020

El Conveni estatal de farines panificables i sèmoles per alperíode 2019-2022 s'ha publicat en el BOE número 169, de 17 de juny de 2020. Les taules salarials definitives de 2019 i les provisionals de 2020 del conveni s'han publicat al BOE número 171, de 19 de juny de 2020.

més informació »


Publicat al DOGC el Conveni de preparats alimentaris i productes dietètics de Catalunya per al 2019

El Conveni col·lectiu de preparats alimentaris i productes dietètics per al 2019, signat el passat 28 de novembre per CCOO, UGT i l'Associació de Fabricants de preparats alimentaris especials i dietètics de Catalunya, s'ha publicat al DOGC número 8158, de 19 de juny de 2020.

més informació »


CCOO lamentem l'actitud de la patronal FEDIFAR en les negociacions, ja que menysprea les treballadors i treballadors del sector

Després d'un any i mig de negociacions, la situació actual no és sostenible, més tenint en compte que la majoria d'empreses del sector, sobretot les més grans, han acumulat beneficis en els últims anys, una situació que s'hauria de reflectir en els salaris de les plantilles. CCOO i els altres sindicats hem deixat clar a la patronal que les persones que treballen al sector estan fartes i faran valer els seus drets i, si cal, tornarem a convocar la vaga.

més informació »


© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.