Actualitat

Les treballadores i treballadors jubilats d'Endesa inicien mobilitzacions davant la pèrdua de beneficis socials

L'empresa els ha comunicat la pèrdua del dret de bonificació de la tarifa elèctrica, que des de fa molts anys tenen els treballadors i treballadores del sector elèctric, inclosos els jubilats i els seus vidus/vídues. En aquest escenari, CCOO d'Indústria obre un calendari de mobilitzacions per exigir a Endesa que reverteixi aquest mesura i respecti els drets i beneficis socials acordats amb la representació sindical de la plantilla. La primera serà una concentració davant el Departament de Treball, el 25 de setembre.

més informació »


CCOO prepara mobilitzacions contra els ERO presentats pel Grup Amplifon

CCOO convoca les treballadores i treballadors de Microson i Amplifon a concentrar-se davant la botiga Gaes del Grup Amplifon del carrer Casp, 22, de Barcelona els dies 26 de setembre i 2 d'octubre en defensa dels llocs de treball i contra els ERO presentats.

més informació »


La Coordinadora de CCOO dels Polígons Petroquímics de Tarragona es reuneix en assemblea per decidir les pròximes accions de cara a la parada del mes d'octubre

Reunió feta avui.

més informació »


Les treballadores i treballadors de MON-PA es mobilitzen en defensa dels llocs de treball

Serà dimarts, 17 de setembre, coincidint amb la reunió entre la direcció de l'empresa i la representació sindical de la plantilla. CCOO d'Indústria de Catalunya donem total suport a la mobilització i acompanyarem els treballadors i treballadores en aquesta concentració, en la qual també exigirem a l'empresa que els pagui els dos mesos de salari que deu a la plantilla.

més informació »


CCOO d'Indústria rebutja l'ERO anunciat per Microson

Davant el preavís que ha fet la direcció de Microson anunciant la presentació d'un expedient d'acomiadament col·lectiu parcial que afecta al centre de treball de Barcelona, CCOO d'Indústria manifesta el seu rebuig absolut a aquesta mesura i exigeix a la direcció de l'empresa que reconsideri la seva decisió i obri una mesa de diàleg amb la representació de la plantilla.

més informació »


CCOO rebutgem l'ERO que ha presentat l'empresa MON-PA per acomiadar 96 persones

CCOO considerem que aquesta mesura és del tot desproporcionada i injusta, i denunciem que s'ha executat de mala fe per part de la direcció de l'empresa. Així mateix, hem sol·licitat a l'empresa que es paguin les dues últimes mensualitats que deu a la plantilla i l'instem a buscar solucions que garanteixin la continuïtat de l'activitat i l'articulació de mesures no traumàtiques per a la plantilla.

més informació »


Publicat al BOP el Conveni de pastisseria de Barcelona per al període 2019-2020

El Conveni de pastisseria de la província de Barcelona per al període 2019-2020 s'ha publicat en el BOP de Barcelona, de 19 d'agost de 2019.

més informació »


Gran mostra de suport als delegats de CCOO acomiadats per SLM

Al voltant de 300 persones s'han concentrat a la Ciutat de la Justícia en una gran mostra de suport i solidaritat amb els 3 delegats de CCOO acomiadats, han denunciat l'actitud antisindical d'SLM i han exigit la seva readmissió.

més informació »


Concentració a la Ciutat de la Justícia per a la readmissió dels delegats acomiadats per SLM-T12

Coincidint amb la celebració del judici per la persecució sindical a SLM-T12, CCOO d'Indústria de Catalunya convoca una concentració de suport als tres delegats del sindicat acomiadats per exigir a les direccions d'SLM-T12 i del Grup Sesé la seva readmissió.

més informació »


Inici de mobilitzacions a Elix Polymers

A la Canonja (Tarragonès).

més informació »


La plantilla de l'aigua de Viladrau (Nestlé Waters España S.A.) d'Arbúcies desconvoca la vaga prevista per avui divendres, 2 d'agost

Ratificació del preacord aconseguit amb l'empresa en la mediació.

més informació »


CCOO convoca una concentració a Vic per la devolució de les quotes als falsos cooperativistes del sector carni

Demà dijous, 1 d'agost, a les 11 hores, a l'edifici El Sucre.

més informació »


CCOO d'Indústria valora molt positivament el preacord previ a la vaga al qual s'ha arribat a l'aigua de Viladrau (Nestlé Waters España S.A.)

Es podria desconvocar la vaga prevista per al divendres 2 d'agost.

més informació »


Informe 'Metamorfosi i renaixement del sector de l'automoció a Catalunya'

Presentació en roda de premsa el dimarts 30 de juliol de 2019.

més informació »


La plantilla de l'aigua de Viladrau (Nestlé Waters España S.A.) d'Arbúcies convoca una vaga per al proper divendres 2 d'agost

Disconformitat amb l'empresa a l'hora de l'aplicació de l'increment salarial.

més informació »


CCOO exigim a patronal i administracions un increment de la prevenció i la seguretat al polígon petroquímic de Tarragona

CCOO hem analitzat en roda de premsa els darrers accidents laborals que s'han produït al sector químic de la província de Tarragona, un dels quals va ser mortal, i exigim a la patronal AEQT i a les administracions pertinents que es revisin els protocols de seguretat existents per garantir la seva efectivitat i evitar nous accidents.

més informació »


Vaga a Castellar Vidrio davant el bloqueig de les negociacions del conveni

CCOO donem suport a la mobilització i les reivindicacions de la plantilla i exigim a la direcció de l'empresa un canvi de posicionament. CCOO entenem que és hora de recuperar les condicions salarials i laborals que es van veure retallades en l'anterior conveni.

més informació »


Horari d'estiu d'atenció al públic de CCOO d'Indústria de Catalunya

Horaris d'estiu de la federació i els locals de CCOO d'Indústria als territoris

més informació »


El TLC dona la raó a CCOO i UGT en la quantitat del salari del personal eventual del sector de majoristes de fruites i verdures de Lleida

El laude arbitral dona la raó als sindicats i estableix que només hi ha un salari mínim de 12.600 euros anuals i que no hi pot haver discriminació entre treballadors i treballadores fixos i eventuals. El preu per hora dels treballadors eventuals s'ha de calcular dividint els 12.600 euros entre les hores de treball efectiu establertes en el conveni de referència i, per això, fixa el seu salari/hora en 7,08 euros.

més informació »


Més coordinació per millorar la salut laboral al Grup Roca

El 19 de juliol es va reunir a Madrid la coordinadora de CCOO d'Indústria del Grup Roca, a la qual van assistir-hi representants del sindicat dels centres de treball de Madrid, Barcelona, ¿¿Burgos i Navarra. Junts van analitzar la situació de les plantes de fabricació, els bons resultats de les eleccions sindicals i les últimes inversions que s'han realitzat. Van acordar crear un grup de treball que coordinarà l'activitat del sindicat en salut laboral.

més informació »


Signat el conveni col·lectiu del Grup Freixenet

CCOO d'Indústria valora positivament el conveni acordat, ja que suposa la recuperació del poder adquisitiu dels treballadors i treballadores amb la implantació d'una tercera paga que quedarà consolidada l'any 2021.

més informació »


CCOO exigeix a UTE Enllumenat la readmissió de la treballadora acomiadada

CCOO d'Indústria de Catalunya rebutja l'acomiadament disciplinari d'una treballadora de l'empresa UTE Enllumenat, que s'encarrega del manteniment de l'enllumenat públic de Barcelona, ja que s'ha dut a terme de manera injusta i desproporcionada. CCOO denuncia que darrere d'aquesta mesura s'amaguen les intencions de l'empresa d'amortitzar llocs de treball de la contracta.

més informació »


CCOO de Catalunya valora el nivell d'acompliment del Pacte nacional per a la indústria

El sindicat demana al Govern el màxim esforç per complir allò pactat.

més informació »


CCOO d'Indústria exigim a BIC Iberia que retiri les sancions imposades al comitè d'empresa

Al voltant d'un centenar de persones es van concentrar el dia 17 de juliol a Tarragona, davant del jutjat social, per manifestar el seu suport als companys i companyes del comitè d'empresa de BIC Iberia, davant la suspensió de sou i feina durant 28 dies imposada per l'empresa. La concentració es va fer coincidint amb la celebració del judici per a la retirada de la sanció.

més informació »


CCOO i UGT exigeixen la retirada de les sancions imposades al Comitè d'Empresa de BIC Iberia

Aquest dimecres, 17 de juliol, han convocat una mobilització en defensa del Comitè d'Empresa de BIC Iberia, als membres del qual se'ls ha obert una sanció de sou i feina durant 28 dies per part de la direcció de l'empresa.

més informació »


Signat el conveni col·lectiu de Faurecia Interior Systems

CCOO valorem positivament el conveni acordat, ja que que permet recuperar drets i poder adquisitiu als treballadors i treballadores. Aquest acord no hauria estat possible sense el suport de la plantilla al comitè durant les negociacions i la pressió de la vaga convocada davant la intransigència de l'empresa, que finalment es va desconvocar.

més informació »


Bona acollida de la jornada jurídica sobre els canvis legislatius en matèria d'igualtat i de registre de jornada

L'objectiu d'aquesta jornada era donar a conèixer a les persones assistents quins són els principals canvis legislatius que s'han aprovat recentment en aquests àmbits i les seves implicacions, per tal de donar-los eines per exercir l'acció sindical a les seves empreses davant les possibles situacions que puguin donar-se.

més informació »


Èxit de la concentració per a la readmissió de la delegada acomiadada per Doblenca a Gavà

Més d'un centenar de persones es van concentrar el dia 11 de juliol a la benzinera BP de Gavà per exigir la seva readmissió immediata.

més informació »


Signats el conveni sectorial de vins i caves de Catalunya i el conveni de Codorníu

CCOO, amb el 98 % de la representació del sector, fa una valoració positiva dels convenis acordats, ja que suposen l'inici de la recuperació del poder adquisitiu dels treballadors i treballadores del sector cava, així com la millora de les seves condicions laborals i socials.

més informació »


La plantilla de Volpak es mobilitza pel salari i contra els acomiadaments

Faran aturades d'una hora els dies 11, 12, 15 i 16 de juliol, entre les 9 i les 10 h, després que la reunió de mediació al Tribunal Laboral de Catalunya finalitzés sense acord.

més informació »


CCOO denuncia un cas de persecució sindical a Doblenca

L'empresa Doblenca, franquícia de la multinacional BP Oil España, ha acomiadat una treballadora que és delegada sindical. CCOO d'Indústria denuncia que es tracta d'un cas de persecució sindical, ja que l'empresa l'ha acomiadada per exercir la seva tasca en defensa dels drets dels treballadors i treballadores i per la millora dels llocs de treball.

més informació »


CCOO d'Indústria exigeix un increment de la prevenció i la seguretat en els sectors industrials

Davant els darrers accidents laborals.

més informació »


CCOO reivindica planificació, coordinació i inversions específiques per garantir la transformació del sector de l'autòmobil a Catalunya

El sindicat celebra la creació d'un àmbit específic de debat, proposta i anàlisi del sector.

més informació »


CCOO valorem positivament l'acord sobre l'ERO de Ferrovial

L'acord ha permès reduir el nombre de persones afectades i s'han aconseguit les millors condicions possibles, a més ha estat ratificat per la plantilla per una àmplia majoria.

més informació »


Javier Pacheco assisteix a l'acte de tancament del dipòsit salí del Cogulló, a Sallent

Demà dissabte, 29 de juny, a les 10 hores.

més informació »


Altres notícies »

© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.