Actualitat

Convocades aturades a SADA contra el tancament de la planta

Aquest dimecres, 13 de novembre, el torn de matí farà una aturada de les 10 a les 14 hores i el torn de tarda, de les 14 a les 18 hores. Durant aquestes aturades les treballadores i treballadors es concentraran a les portes de l'empresa en defensa dels llocs de treball i per la continuïtat de l'activitat de la planta.

més informació »


Concentració davant la seu de Prysmian a Vilanova i la Geltrú

Amb aquesta acció volen denunciar la política empresarial de la multinacional Prysmian, que creix a costa de deixar morir les antigues plantes de General Cable i pretén deixar al carrer les prop de 500 persones que treballen a les fàbriques de Manlleu i de Montcada i Reixac. CCOO d'Indústria dona suport a aquesta mobilització en defensa dels llocs de treball i la continuïtat de les plantes, i insta de nou a la multinacional a retirar els expedients.

més informació »


"Present i futur del sector de l'automòbil", programa número 265 de CCOO a Televisió de Catalunya

Programa número 265 de CCOO de Catalunya a Telelvisió de Catalunya amb el títol "Present i futur del sector de l'automòbil", emès el dissabte, 9 de novembre de 2019 pel Canal 33.

més informació »


CCOO d'Indústria rebutja l'ERO que ha presentat Luxiona per acomiadar 52 persones

Aquest matí ha tingut lloc la primera reunió del període de consultes de l'expedient de Luxiona, en la qual la direcció ha fet entrega de la documentació pertinent a la representació de la plantilla. Una documentació que CCOO d'Indústria de Catalunya, juntament amb el Gabinet Tècnic i Jurídic, analitzaran en els propers dies.

més informació »


Nova concentració contra l'ERO de Prysmian a les plantes de Manlleu i de Montcada i Reixac

Coincidint amb la reunió de negociació de l'expedient que es fa avui, CCOO i UGT han convocat les plantilles de General Cable de les dues plantes afectades (Manlleu i Montcada i Reixac) a una concentració davant la seu dels Serveis Territorials de Treball de Barcelona.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO presentat a Bayer Hispania per acomiadar 75 persones

Suport a la plantilla.

més informació »


Desconvocada la vaga a Stradivarius

Anunciada davant el bloqueig de les negociacions del conveni.

més informació »


Concentració davant Treball contra l'ERO de Prysmian a les plantes de Manlleu i Montcada i Reixac

La setmana que ve s'han convocat dues jornades de vaga de 24 hores, dilluns 4 de novembre a la fàbrica de Montcada i Reixac i dijous 7 de novembre a la de Manlleu, en defensa dels llocs de treball i de la continuïtat de les dues factories. El mateix dilluns 4 de novembre, s'ha convocat una concentració dels treballadors i treballadores de General Cable a partir de les 9 hores, davant la seu de la Direcció General de Qualitat en el Treball (carrer de Sepúlveda, 148-150), coincidint amb la celebració de la pròxima reunió del període de consultes de l'ERO.

més informació »


CCOO demanem participar en les meses tècniques que analitzen el funcionament del PLASEQTA

Aquest dimarts ha tingut lloc una reunió a la Delegació del Govern a Tarragona per tractar, entre altres qüestions, l'accident laboral mortal ocorregut a Carburos Metálicos el passat mes de maig i l'anàlisi sobre el funcionament del PLASEQTA (Pla d'Emergència Exterior del Sector Químic de Tarragona), una reunió que havia estat llargament demandada pel sindicat. .CCOO d'Indústria demanem solucions a les administracions implicades i a la patronal i que es posi data a les diferents accions que s'estan duent a terme per poder resoldre la situació quan abans millor, i adverteix que si no s'avança, no descarta obrir altres vies.

més informació »


Concentració de la plantilla de SADA davant la Paeria

Serà el dia 30 d'octubre, a partir de les 10 h, coincidint amb la celebració del Ple Municipal, en el qual es presenta una moció de suport als treballadors i treballadores de SADA.

més informació »


CCOO valorem el principi d'acord sobre l'ERO de TE Connectivity

Malgrat que lamentem que finalment no s'hagi pogut deixar sense efectes l'expedient, CCOO d'Indústria de Catalunya fem una valoració positiva de l'acord, ja que ha permès reduir l'afectació de l'expedient i l'aplicació de mesures no traumàtiques, mitjançant baixes voluntàries i un pla de prejubilacions. L'acord assolit també inclou un pla de viabilitat per a la planta de Montcada i Reixac per als pròxims 3 anys, en el qual l'empresa assumeix un seguit de compromisos per garantir l'ocupació efectiva de la plantilla que no ha resultat afectada per l'expedient.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO de suspensió presentat per Ponsfil

L'expedient afecta la totalitat de la plantilla.

més informació »


Vaga a Stradivarius (Grup Inditex) de Sallent

Els dies 4, 5 i 6 de novembre.

més informació »


Javier Pacheco: "La transición socialmente justa, tan necesaria como la electrificación del automóvil"

Article publicat al diari digital 'Coche global' el diumenge 27 d'octubre del 2019.

més informació »


Concentració del col·lectiu de jubilats de BASF per la retallada de beneficis socials

Aquest divendres, 25 d'octubre, el col·lectiu de treballadors i treballadores jubilats de BASF tornarà a concentrar-se per denunciar la retallada de drets i beneficis socials que els ha aplicat de manera unilateral la nova direcció de la companyia. Ho faran coincidint amb l'acte de commemoració dels 50 anys de la implantació de BASF a Tarragona, després que la resposta de l'empresa a les seves peticions hagi estat del tot irrisòria.

més informació »


Nova jornada de vaga a la delegació d'Elecnor de Sabadell

Aquest divendres, 25 d'octubre, el comitè d'empresa de la delegació de telecomunicacions d'Elecnor de Sabadell manté la vaga parcial de 2 hores a l'inici de cada torn de treball davant la impossibilitat d'acostar posicions amb la direcció de l'empresa per millorar les condicions de treball de la plantilla.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre l'ERO de Microson que permet reduir-ne l'afectació

Aquest dilluns, 21 d'octubre, s'ha arribat a un principi d'acord sobre l'ERO presentat a Microson, que ha estat ratificat pràcticament per unanimitat pel conjunt de la plantilla, amb només un vot en contra. Malgrat que lamenta que finalment no s'hagi pogut deixar sense efectes l'expedient, CCOO d'Indústria de Catalunya fa una valoració positiva de l'acord assolit, ja que ha permès reduir-ne l'afectació i aconseguir les millors condicions possibles per als treballadors i treballadores afectats.

més informació »


CCOO rebutja l'anunci de tancament de la planta del Grup Sada a Lleida

El sindicat insta la direcció de l'empresa a buscar alternatives.

més informació »


CCOO presenta l'informe 'Metamorfosi i renaixement del sector de l'automoció a Catalunya' en una jornada sobre el present i el futur del sector de l'automòbil

Malgrat que hi ha diversos estudis i anàlisis no del tot coincidents —i fins i tot, en ocasions, contradictoris— sobre com serà la transició de la indústria de l'automòbil, tot sembla apuntar que anirà cap a l'electrificació dels motors de vehicles i la mobilitat compartida.

més informació »


Les direccions de les Seccions Sindicals de CCOO i UGT es tanquen a la seu d'Endesa de Barcelona

Avui dimarts, 22 d'octubre.

més informació »


CCOO d'Indústria organitza una jornada sobre el present i el futur del sector de l'automòbil

Demà dimarts, 22 d'octubre, a partir de les 10 hores, al Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell.

més informació »


CCOO d'Indústria organitzem una jornada sobre el futur del sector de l'automòbil

CCOO d'Indústria de Catalunya estem preparant una jornada per analitzar els reptes sindicals davant la transformació de la indústria de l'automoció a Catalunya i a l'Estat, que tindrà lloc el proper 22 d'octubre al Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell.

més informació »


CCOO dona suport a la mobilització del col·lectiu de jubilats de BASF per la retallada de beneficis socials

La Secció Sindical de CCOO a BASF va fer una assemblea ahir amb el col·lectiu de treballadors i treballadores ja jubilats per recollir les seves reivindicacions, en la qual es van acordar diverses accions per exigir a l'empresa que es mantinguin els seus drets. La primera serà una concentració el proper dilluns, 21 d'octubre, a partir de les 10 hores, a les portes de BASF. També es convocarà una altra concentració el dia 25 d'octubre, coincidint amb l'acte de commemoració del 50 aniversari de BASF a Tarragona.

més informació »


Nova manifestació contra els ERO del Grup Amplifon

Aquest dimecres, 16 d'octubre, sortiran en manifestació des de la fàbrica de Microson (carrer de Pere IV, 160) i aniran fins a l'Hotel Ilunion (carrer de Ramon Turró, 196-198), on hi ha prevista una nova reunió de negociació dels expedients del Grup Amplifon.

més informació »


Nova concentració dels treballadors i treballadores de Microson en defensa dels llocs de treball

Coincidint amb la reunió de mediació entre empresa i representació de la plantilla que ha convocat la Inspecció de Treball, en el marc del període de consultes de l'expedient, es concentraran a partir de les 9.45 hores davant la seu dels Serveis Territorials de Treball de Barcelona, per manifestar el seu suport als membres de la comissió negociadora.

més informació »


Gran concentració en defensa de la indústria i dels llocs de treball

Centenars de treballadores i treballadors de Prysmian Group, TE Connectivity, Microson i Mon-Pa s'han concentrat aquest 9 d'octubre davant del Parlament de Catalunya en defensa dels llocs de treball i contra els ERO presentats per les respectives empreses, i per exigir al Govern que s'implementi el Pacte nacional per la indústria que ha de garantir la sostenibilitat de la indústria a Catalunya.

més informació »


Imatges de la concentració davant del Parlament d'empreses afectades per ERO

Dimecres 9 d'octubre del 2019.

més informació »


Demà, nova jornada de vaga parcial a la delegació de telecomunicacions d'Elecnor de Sabadell

El comitè d'empresa manté les jornades de vaga parcial convocades, a l'espera d'una resposta de la direcció d'Elecnor a les propostes per millorar les condicions laborals de la plantilla.

més informació »


Jornada de mobilització contra els ERO del Grup Amplifon

Aquest dijous, 10 d'octubre, faran una manifestació al matí i una concentració per la tarda.

més informació »


CCOO exigeix al Govern que prengui mesures en defensa de la indústria

Davant les declaracions de la portaveu del Govern sobre els ERO de General Cable.

més informació »


Concentració de les treballadores i treballadors jubilats d'Endesa davant el consolat italià a Barcelona

Aquest dimecres, 9 d'octubre, hi ha una nova mobilització de les treballadores i treballadors jubilats d'Endesa contra la retallada de beneficis socials que els està aplicant l'empresa de forma unilateral. A les 11 hores es concentraran davant la seu del consolat italià a Barcelona (carrer de Mallorca, 270) per traslladar el seu malestar i rebuig davant les polítiques de retallades que la italiana Enel, propietària d'Endesa, està aplicant als treballadors i treballadores de la companyia elèctrica.

més informació »


Gran concentració en defensa dels llocs de treball a Prysmian Group, TE Connectivity i Microson

L'objectiu de la concentració és demanar el suport del Parlament perquè intercedeixi davant les multinacionals Prysmian Group (que ha comprat General Cable), el Grup Amplifon i TE Connectivity en defensa de l'ocupació i de la continuïtat industrial de les plantes afectades.

més informació »


Les treballadores i treballadors de General Cable es mobilitzen contra el tancament de la planta de Manlleu

Aquest dissabte, 5 d'octubre, s'ha convocat una manifestació a Manlleu contra l'ERO i en defensa dels lloc de treball, que estarà encapçalada pels secretaris generals de CCOO d'Indústria de Catalunya i de CCOO del Vallès Oriental - Maresme - Osona.

més informació »


El Comitè d'Empresa d'Elecnor convoca diverses jornades de vaga parcial a la delegació de Sabadell

Davant la impossibilitat d'arribar a un acord amb la direcció d'Elecnor per millorar les condicions laborals de la plantilla, el comitè d'empresa de la delegació de telecomunicacions que Elecnor té a Sabadell ha convocat diverses jornades de vaga parcial els mesos d'octubre, novembre i desembre per forçar l'empresa a desbloquejar aquesta situació. Durant aquestes jornades de vaga es faran dues hores d'aturada a l'inici de cada torn de treball. Les primeres es faran els dies 4, 11, 18 i 25 d'octubre.

més informació »


Nova jornada de vaga a TE Connectivity contra l'ERO

Demà dijous, 3 d'octubre.

més informació »


Dos delegats de prevenció d'empreses auxiliars s'incorporen a la coordinadora de seguretat de la parada de Repsol

CCOO d'Indústria valorem molt positivament aquest fet, ja que era una demanda llargament reivindicada pel sindicat, que permetrà coordinar millor les mesures de seguretat  i activitat preventiva de les contractes de Repsol durant l'aturada de l'activitat per a fer tasques de neteja i manteniment de les instal.lacions de la petroquímica.

més informació »


Valoració de l'informe de la Inspecció de Treball sobre el sector carni

Roda de premsa feta el dilluns 30 de setembre del 2019.

més informació »


CCOO d'Indústria rebutja l'ERO que planteja General Cable

Davant les intencions del Grup General Cable de presentar un ERO per tancar les fàbriques de Manlleu i de Montcada i Reixac i acomiadar uns 600 treballadors i treballadores, segons ha informat aquest matí la direcció del grup, CCOO d'Indústria de Catalunya manifesta el seu rebuig absolut a aquest expedient.

més informació »


Concentració per la readmissió de la treballadora acomiadada per UTE Enllumenat

Demà dijous, 26 de setembre, a les 16.30 hores, a la Plaça Sant Miquel de Barcelona.

més informació »


La plantilla de TE Connectivity es mobilitza contra l'ERO

Dijous, 26 de setembre, faran una jornada de vaga de 24 hores que començarà a les 6 h del matí i finalitzarà a les 6 h del divendres 27. Coincidint amb la jornada de vaga, faran una assemblea a les 12.30 h, davant de la fàbrica (polígon industrial Pla del Coll, carrer de Tordera, 6) per informar de la primera reunió amb l'empresa i decidir les pròximes accions.

més informació »


Les treballadores i treballadors jubilats d'Endesa inicien mobilitzacions davant la pèrdua de beneficis socials

L'empresa els ha comunicat la pèrdua del dret de bonificació de la tarifa elèctrica, que des de fa molts anys tenen els treballadors i treballadores del sector elèctric, inclosos els jubilats i els seus vidus/vídues. En aquest escenari, CCOO d'Indústria obre un calendari de mobilitzacions per exigir a Endesa que reverteixi aquest mesura i respecti els drets i beneficis socials acordats amb la representació sindical de la plantilla. La primera serà una concentració davant el Departament de Treball, el 25 de setembre.

més informació »


CCOO prepara mobilitzacions contra els ERO presentats pel Grup Amplifon

CCOO convoca les treballadores i treballadors de Microson i Amplifon a concentrar-se davant la botiga Gaes del Grup Amplifon del carrer Casp, 22, de Barcelona els dies 26 de setembre i 2 d'octubre en defensa dels llocs de treball i contra els ERO presentats.

més informació »


La Coordinadora de CCOO dels Polígons Petroquímics de Tarragona es reuneix en assemblea per decidir les pròximes accions de cara a la parada del mes d'octubre

Reunió feta avui.

més informació »


Les treballadores i treballadors de MON-PA es mobilitzen en defensa dels llocs de treball

Serà dimarts, 17 de setembre, coincidint amb la reunió entre la direcció de l'empresa i la representació sindical de la plantilla. CCOO d'Indústria de Catalunya donem total suport a la mobilització i acompanyarem els treballadors i treballadores en aquesta concentració, en la qual també exigirem a l'empresa que els pagui els dos mesos de salari que deu a la plantilla.

més informació »


CCOO d'Indústria rebutja l'ERO anunciat per Microson

Davant el preavís que ha fet la direcció de Microson anunciant la presentació d'un expedient d'acomiadament col·lectiu parcial que afecta al centre de treball de Barcelona, CCOO d'Indústria manifesta el seu rebuig absolut a aquesta mesura i exigeix a la direcció de l'empresa que reconsideri la seva decisió i obri una mesa de diàleg amb la representació de la plantilla.

més informació »


CCOO rebutgem l'ERO que ha presentat l'empresa MON-PA per acomiadar 96 persones

CCOO considerem que aquesta mesura és del tot desproporcionada i injusta, i denunciem que s'ha executat de mala fe per part de la direcció de l'empresa. Així mateix, hem sol·licitat a l'empresa que es paguin les dues últimes mensualitats que deu a la plantilla i l'instem a buscar solucions que garanteixin la continuïtat de l'activitat i l'articulació de mesures no traumàtiques per a la plantilla.

més informació »


Publicat al BOP el Conveni de pastisseria de Barcelona per al període 2019-2020

El Conveni de pastisseria de la província de Barcelona per al període 2019-2020 s'ha publicat en el BOP de Barcelona, de 19 d'agost de 2019.

més informació »


Gran mostra de suport als delegats de CCOO acomiadats per SLM

Al voltant de 300 persones s'han concentrat a la Ciutat de la Justícia en una gran mostra de suport i solidaritat amb els 3 delegats de CCOO acomiadats, han denunciat l'actitud antisindical d'SLM i han exigit la seva readmissió.

més informació »


Concentració a la Ciutat de la Justícia per a la readmissió dels delegats acomiadats per SLM-T12

Coincidint amb la celebració del judici per la persecució sindical a SLM-T12, CCOO d'Indústria de Catalunya convoca una concentració de suport als tres delegats del sindicat acomiadats per exigir a les direccions d'SLM-T12 i del Grup Sesé la seva readmissió.

més informació »


Inici de mobilitzacions a Elix Polymers

A la Canonja (Tarragonès).

més informació »


Altres notícies »

© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.